Despre noi

GoToDance ofera oportunitati atractive de dans atat pentru profesionisti cat si pentru ne-profesionisti.

Avand o experienta puternica, GoToDance dispune de resursele necesare pentru a face dansul o placere pentru oricine, indiferent de profesia lui. Scoala noastra de dans are cei mai talentati profesori si coregrafi, capabili sa va indrume fie catre o cariera de succes fie sa va aduca bucuria de a dansa.

Lucram cu cluburi exclusiviste din intreaga lume. Toate cluburile sunt verificate frecvent de catre echipa noastra de management profesional pentru a se asigura ca toate locurile de munca sunt sigure si legale. Serviciile noastre sunt foarte discrete si private, toate detaliile fiind intotdeauna confidentiale.

La GoToDance ne place sa vedem fete noi, indiferent daca aveti experienta in dans ca profesie sau nu. Noi nu vedem aceasta ca pe o problema pentru noi. Toti cei ce sunt noi veniti sunt instruiti de catre echipa noastra profesionista de dans si ei sunt acolo pentru a avea grija de tine.

Profesionistii sunt bineveniti sa ni se alature. Va garantam legalitatea locului de munca, cazare pe perioada contractuala oferita de cele mai multe cluburi, punerea la dispozitie a biletului de avion (pentru cele mai multe tari) si bineinteles castiguri salariale excelente, impreuna cu un sprijin substantial pe parcursul contractului.

Cu stima,
Echipa GoToDance